Eten Bij Fritz
Heerlijk eten Bij Fritz
 
gouden_fritz.png
Elke vergadering, congres of evenement kost energie. Bij Fritz biedt heerlijke arrangementen, ontbijt-, lunch-, diner- en borrelmogelijkheden. Op basis van de wensen van u en uw gasten kunnen wij een smakelijk voorstel doen. Wij hebben een duurzame samenwerking met in-businesscateraar PDX Services. Zij zorgen voor gezonde, verse en originele catering voor al uw bijeenkomsten en evenementen.
Eten Bij Fritz

Lunchen

Bij Fritz kunt u toosten op een geslaagde bijeenkomst. In ons Grand Café, in de lounge of op het terras verzorgen wij graag voor u een van onze borrelarrangementen voorzien van een uitgebreid assortiment dranken en hapjes. Bij Fritz vertrekt u altijd met een voldaan gevoel! Vraag onze afdeling Reserveringen naar de mogelijkheden en prijzen.

Bekijk ons inspiratiemagazine
Dineren Bij Fritz

Dineren

Heerlijk dineren, volledig afgestemd op uw wensen en gezelschap. Bij Fritz kunt u gebruik maken van een 3-gangen dagmenu, diverse dinerbuffetten, een BBQ-buffet of walking diner. Maak gebruik van onze uitgebreide dinermogelijkheden, u hoeft alleen nog maar te kiezen en daar helpen wij u graag mee.

Bekijk ons inspiratiemagazine
Borrelen Bij Fritz

Borrelen

Bij Fritz kunt u toosten op een geslaagde bijeenkomst. In ons Grand Café, in de lounge of op het terras verzorgen wij graag voor u een van onze borrelarrangementen voorzien van een uitgebreid assortiment dranken en hapjes. Bij Fritz vertrekt u altijd met een voldaan gevoel!

Bekijk ons inspiratiemagazine
Koffie Bij Fritz

Koffie Bij Fritz

Zonder verse koffie, geen bijeenkomst

Onze drie koffiemachines hebben verse bonen, u kunt zelf gemakkelijk de hele dag onbeperkt koffie, espresso, cappuccino en warme chocolademelk halen. Uiteraard is er ook heet water voor de thee. Iets lekkers bij de koffie? Onze afdeling Reserveringen helpt u graag.

 
logo_small.png

Vergaderen Bij Fritz | ongedwongen, uniek en groen

Alle zalen beschikken over razendsnelle wifi en zijn voorzien van een vergaderkit en een flipover plus stiften. Ook zorgen wij dat er een blocnote en pen klaarligt voor onze gasten.

Wij beschikken over gratis en ruime parkeergelegenheid. En onze medewerkers helpen u graag waar nodig tijdens uw bijeenkomst. Voor trainers bieden we graag wat extra’s. Zij zijn er altijd eerder dan hun deelnemers en gaan als laatste weer weg. Vaak nemen ze allerlei materiaal mee. Speciaal voor trainers hebben we parkeerplaatsen vlak naast de deur en voordat het werk begint bieden we een heerlijke kop koffie (of thee) aan met wat lekkers. En uiteraard hebben we de opstartservice: persoonlijke begeleiding die pas stopt als alle presentaties en middelen optimaal werken. Dit zien wij als service, u betaalt niets extra!

Buitenkant Etenbijfritz Uitzicht Ingang
Meld u aan voor onze nieuwsbrief