Header vergaderen
Vergaderen Bij Fritz
 
gouden_fritz.png
Bij Fritz, de voormalige officiersmess in het groen, biedt u een prettige, professionele en moderne omgeving om uw cursus of vergadering te organiseren. De zes vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien: regelbare klimaatbeheersing, geluidsinstallatie, razendsnelle wifi en een HD-beamer aan het plafond. Een aantal van de zalen is kleiner of groter te maken door middel van schuifwanden. Ook kunt u gebruik maken van de diverse zitjes om even buiten uw zaal te overleggen.
_L0A0108 kopiëren

Heerenkamer

40m2 | tot max. 16 personen in carré opstelling

De naam zegt het al: deze zaal heeft een luxe uitstraling. Er staat een grote ovalen tafel met 16 comfortabele stoelen. Er hangt een flatscreen voor uw presentatie en de zaal ligt uit de 'loop'. De zaal bevindt zich op de begane grond.

Zaal George Bij Fritz

George

66m2 | geschikt voor max. 45 personen

Zaal George is een ruime, lichte zaal die grenst aan het Grand Café en beschikt over openslaande deuren naar het terras. Niet voor niks is zaal George de meest geboekte zaal in dit gebouw. 

Zaal Frederik

Frederik

66m2 | geschikt voor max. 46 personen

Zaal Frederik ligt op de begane grond en grenst aan het Grand Café. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De zaal is met een schuifwand gescheiden van zaal George. Als deze wand open is ontstaat er een grote zaal.

Zaal Oranje

Willem V

42m2 | Geschikt voor max. 26 personen

Zaal Willem V ligt op de eerste etage. Het is een compacte zaal met karakteristieke schuine balken. De zaal grenst aan de koffiecorner en daarnaast een ruimte met zitjes voor algemeen gebruik.

Een monumentaal pand is prachtig, maar heeft ook zijn beperkingen! Van alle zalen op het park, zijn er 3 niet benaderbaar voor mindervalide gasten. Daar is deze zaal (Willem V) er een van. Houd hier rekening mee!

Zaal Oranje 2.jpg

Oranje

48m2 | geschikt voor max. 30 personen

Zaal Oranje ligt op de 1e etage en grenst aan een ruimte met zitjes, die gebruikt kunnen worden voor kort overleg of een breakoutsessie. De eerste etage beschikt over een eigen koffiecorner. De zaal is met een schuifwand gescheiden van zaal Nassau.

Een monumentaal pand is prachtig, maar heeft ook zijn beperkingen! Van alle zalen op het park, zijn er 3 niet benaderbaar voor mindervalide gasten. Daar is deze zaal (Oranje) er een van. Houd hier rekening mee!

Zaal Nassau v3.jpg

Nassau

48m2 | geschikt voor max. 30 personen

Zaal Nassau is de achterste zaal op de eerste etage. De zaal ligt uit de looproute en grenst aan een ruimte met zitjes voor algemeen gebruik. Deze zitjes kunnen kosteloos worden gebruikt. Op de eerste etage bevindt zich een koffiecorner.

Een monumentaal pand is prachtig, maar heeft ook zijn beperkingen! Van alle zalen op het park, zijn er 3 niet benaderbaar voor mindervalide gasten. Daar is deze zaal (Nassau) er een van. Houd hier rekening mee!

Vergaderzaal George-Frederik Bij Fritz

George-Frederik

48m2 | geschikt voor max. 100 personen

De combinatiezaal George-Frederik bevindt zich op de begane grond en grenst aan het grand café en aan het terras. De zaal is op te delen in twee losse zalen.

Oranje-Nassau Bij Fritz

Oranje-Nassau

42m2 | Geschikt voor max. 72 personen

Deze combinatiezaal bevindt zich op de eerste etage. De aangrenzende ruimte met de zitjes kan kosteloos gebruikt worden tijdens uw bijeenkomst. De etage heeft een eigen koffiecorner.

Een monumentaal pand is prachtig, maar heeft ook zijn beperkingen! Van alle zalen op het park, zijn er 3 niet benaderbaar voor mindervalide gasten. Daar is deze zaal (Oranje-Nassau) er een van. Houd hier rekening mee!

 
logo_small.png

Vergaderen Bij Fritz | ongedwongen, uniek en groen

Alle zalen beschikken over razendsnelle wifi en zijn voorzien van een vergaderkit en een flipover plus stiften. Ook zorgen wij dat er een blocnote en pen klaarligt voor onze gasten.

Wij beschikken over gratis en ruime parkeergelegenheid. En onze medewerkers helpen u graag waar nodig tijdens uw bijeenkomst. Voor trainers bieden we graag wat extra’s. Zij zijn er altijd eerder dan hun deelnemers en gaan als laatste weer weg. Vaak nemen ze allerlei materiaal mee. Speciaal voor trainers hebben we parkeerplaatsen vlak naast de deur en voordat het werk begint bieden we een heerlijke kop koffie (of thee) aan met wat lekkers. En uiteraard hebben we de opstartservice: persoonlijke begeleiding die pas stopt als alle presentaties en middelen optimaal werken. Dit zien wij als service, u betaalt niets extra!

Buitenkant Etenbijfritz Uitzicht Ingang
Meld u aan voor onze nieuwsbrief